Začíná kampaň na podporu žen podnikatelek

pondělí, 8. června 2020, 07:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Českomoravská asociace podnikatelek a manažerek spouští na sociálních sítích kampaň #ChooseWOMEN na podporu lokálních byznysmenek, iniciovala ji OSN.

Českomoravská asociace podnikatelek a manažerek (ČMAPM) spouští na sociálních sítích kampaň #ChooseWOMEN na podporu lokálních byznysmenek, jejichž služeb využívá a je s nimi spokojena. Kampaň iniciovala OSN a další mezinárodními organizace a poběží až do prosince 2020.

ČMAPM tak chce pomoci zejména malým a středním podnikům a jejich zakladatelkám a manažerkám. Ty totiž podle prezidentky asociace Kateřiny Haring patří k nejvíce postiženým v současné složité situaci na trhu zasaženém pandemií Covid-19.

„Zapojit do kampaně se může kdokoli. Stačí, když vyfotí ženu-podnikatelku, jejíž produkty a služby doporučuje, a fotku nám pošle na adresu office@cmapm.cz. My pak vytvoříme z fotky a doporučení post, který budeme sdílet na sociálních sítích a který mohou sdílet i další,“ vysvětluje Kateřina Haring.

Českomoravská asociace podnikatelek a manažerek byla založena v roce 1995. Choose women je mezinárodní platforma fungující pod záštitou Mezinárodního dne podnikání žen (WED). Jde o nepolitické hnutí, které si dává za cíl zviditelňovat a podporovat ženy v byznysu. Kampaň vznikla na základě průzkumu OSN, který poukázal na rozdílnosti v příjmech mezi ženami a muži a na ohrožení zejména starších žen chudobou.

-zue-

Tagy