Nová televize OK TV zahájí své vysílání 16. května

neděle, 5. května 2024, 08:50 TV, Aktuality MediaGuru

Nová celoplošná hudební televize OK TV zahájí své vysílání 16. května.

Repro instagramový účet Tomáše Löbla

Repro instagramový účet Tomáše Löbla

Nová hudebně zábavní televize OK TV zahájí své vysílání 16. května. Informace s datem startu se během víkendu objevila na oficiálním účtu OK TV na sociálních sítích.

Jak už jsme dříve informovali, OK TV má být dostupná zdarma v celoplošném multiplexu společnosti Digital Broadcasting, která provozuje vysílací síť 24, pokrývající 97,7 % území ČR.

Provozující společnost OK Music Television obdržela od Rady pro rozhlasové a televizní vysílaní (RRTV) licenci pro vysílání prostřednictvím pozemních vysílačů letos v lednu. Kanál OK TV má přinášet hudební a lifestylový program, pořady o životním stylu, ale také dokumentární a sportovní pořady.

Z informací, které se dosud dostaly na veřejnost, vyplývá, že mezi tvářemi televize budou např. Aleš Cibulka s pořadem Sejdeme se u Cibulky, muzikálový zpěvák Tomáš Löbl, který má pro OK TV připravovat dva pořady, v programu má být také kvízový pořad s Petrem Šiškou a sama televize zveřejnila video poutající na pravidelnou dopolední show. Ve videu se přitom objevují moderátorky Veronika Lálová, Klára Šedová, Šárka Vaňková nebo Barbora Mottlová.

Bližší informace o programu a detailech vysílání zveřejní televize v příštím týdnu.

Hudebně zábavní televize OK TV chystá start na květen

středa 24. dubna 2024

-mav-