Radegast spouští soutěž k přežití ve virtuální divočině

čtvrtek, 27. května 2021, 07:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Radegast připravil na podporu piva Ratar webovou soutěžní hru o přežití v divočině.

Zdroj: Radegast / Plzeňský Prazdroj

Zdroj: Radegast / Plzeňský Prazdroj

Pivní značka Radegast spustila na podporu svého piva Ratar webovou soutěžní hru Ratarova hořká cesta. Soutěžící se v ní za pomoci správných rozhodnutí snaží přežít ve virtuální divočině po dobu 14 dní. Na vítěze čeká domácí výčepní zařízení nebo roční zásoba piva Radegast Ratar.

„Koncept soutěže a mechanika hry odkazují na náš ,vlčí' televizní spot, ve kterém hlavní hrdina čelí hořké volbě. Ve hře si sami spotřebitelé vyzkouší, že ke správným rozhodnutím musí dozrát, stejně jako k mimořádně hořkému pivu Radegast Ratar. Je na nich, kterou cestu si vyberou a kam se vydají. Dostat se na konec ale není jednoduché,“ říká Josef Jalůvka, manažer značky Radegast.

Podmínkou účasti v soutěžní hře je věk 18 let a zakoupení alespoň jednoho piva Radegast Ratar v jakémkoliv obalu. Registrace do soutěže probíhá na webu, kam účastník vloží foto účtenky. Poté se vydá na cestu hrou a když se mu podaří dojít do konce, je automaticky zařazen do slosování o výhry. Webová hra probíhá ve čtyřech týdenních kolech a končí 6. června.

Hlavní výhrou, která bude vylosována ze všech registrovaných hráčů, je domácí výčepní zařízení a 5 x 30l soudek piva Radegast Ratar. Každý soutěžní týden se navíc hraje o domácí výčep a malý soudek piva Radegast Ratar, zásobu piva Radegast Ratar na rok nebo voucher do Radegast e-shopu v hodnotě 500 Kč. 

-stk-