Festival Blue Style Prima Fest navštívilo deset tisíc lidí

pátek, 22. července 2022, 13:00 Aktuality, TV, Marketing MediaGuru

Třetí ročník rodinného festivalu Blue Style Prima Fest, který se uskutečnil uplynulý víkend v zábavním parku Šikland na Vysočině, navštívilo 10 tisíc návštěvníků.

Blue Style Prima Fest 2022, zdroj: FTV Prima

Blue Style Prima Fest 2022, zdroj: FTV Prima

Třetí ročník rodinného festivalu Blue Style Prima Fest, který se uskutečnil uplynulý víkend v zábavním parku Šikland na Vysočině, navštívilo 10 tisíc návštěvníků. Akci zajistila primácká agentura Solootions ve spolupráci s CK Blue Style, Radiem Kiss a zábavním parkem Šikland.

„Máme radost, že i přes dvouletou covidovou přestávku se nám podařilo nalákat vysoký počet návštěvníků, pozvat přední české interprety a připravit bohaté doprovodné aktivity, u kterých se pobavila celá rodina. Skvěle nám hrálo do karet i slunné počasí, které podtrhlo pohodovou atmosféru festivalu. Co víc si přát,“ uvedl Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima a šéf agentury Solootions.

Hlavními taháky festivalu byly čeští hudební interpreti Lucie Bílá, kapely Jelen, No Name, Slza nebo Olympik. Na Primáčkově dětském pódiu vystoupila skupina Čiperkové, Natálie Grossová, Jana Rychterová nebo Míša Růžičková. Dětská zóna nabídla zábavu a aktivity pro všechny věkové kategorie. V gaming zóně si mohli teenageři zahrát hry a vyzkoušet si virtuální realitu.  Svůj workshop nabídl i Láďa Hruška

-mav-