Dáme jídlo podpoří s Benem Cristovaem Forky’s

neděle, 7. srpna 2022, 08:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

Služba Dáme jídlo připravila kampaň pro restauraci Forky’s na míru. Jako kurýr zamíří do ulic i Ben Cristovao.

Zdroj: FB Forky's CZ

Zdroj: FB Forky's CZ

Dáme jídlo spouští marketingovou kampaň na podporu partnerské restaurace Forky’s. Do promo akce zapojí i zpěváka a dlouholetého vegana Bena Cristovao. Vedle toho pak Dáme jídlo povede kampaň i v online prostředí a na vlastní platformě.

„Věříme, že partneři, kteří si vybrali naši platformu pro strategickou spolupráci, by měli dostat adekvátní marketingový prostor. I proto hledáme cesty, jak tyto restaurace ještě více zviditelnit. Srpnová kampaň pro pražské bistro Forky’s je jedna taková ukázka,“ poznamenává Milan Menda, šéf key account manažerů v Dáme Jídlo. „Hvězdné delivery je pro náš typ podnikání zcela přirozený způsob propagace. Každý z nás má nějakou oblíbenou restauraci nebo alespoň kuchyni, a ani slavné osobnosti nejsou výjimkou,“ dodává Radek Hanzlík, senior brand manažer v Dáme jídlo.

Zákazníky pražského bistra Forky’s tak čeká v srpnu překvapení – objednávky jim vedle klasických kurýrů Dáme jídlo v jednom speciálním dni doručí i Ben Cristovao. „Ben nás podporuje již od našich začátků v Česku, kdy bylo veganských restaurací po málu. Proto máme velkou radost, že to bude zrovna on, kdo zákazníkům naše jídlo doručí. Zároveň nás těší podpora ze strany Dáme jídlo,“ říká Luboš Vidlička, zakladatel Forky‘s. 

Součástí srpnové kampaně budou vedle speciální delivery také push notifikace v aplikaci Dáme jídlo, promo na sociálních sítích nebo třeba direct mailing.

-stk-