Živě z rádiové konference RadioDays Europe 2024

pondělí, 18. března 2024, 07:00 Rádio MediaGuru

Zástupci tuzemské rádiové společnosti Media Bohemia opět přinášejí na sociální síti X postřehy z oborové rádiové konference RadioDays Europe. Tentokrát se koná v Mnichově.

Zleva: Michal Merenda, Ondřej Cikán, Petr Uchytil, Daniel Rumpík, zdroj: Media Bohemia

Zleva: Michal Merenda, Ondřej Cikán, Petr Uchytil, Daniel Rumpík, zdroj: Media Bohemia

V neděli 17. března začal v Mnichově další ročník oborové konference RadioDays Europe 2024, tentokrát s podtitulem „Shaping the changing audio landscape". Této akce se každoročně účastní více než 1600 profesionálů z 65 zemí světa, kteří se zajímají o trendy a inovace v rozhlasovém, podcastovém a obecně celém audio průmyslu.

Konference se opět účastní i zástupci mediálního domu Media Bohemia a jeho obchodní zastoupení Radiohouse. Dění zprostředkovávají na sociální síti X a na základě vzájemné spolupráce poskytujeme postřehy od zástupců Media Bohemia i našim čtenářům. 

Krátké zpravodajství o trendech v audio tvorbě letos přinášejí Jan Neuman (spolumajitel mediální skupiny Media Bohemia), Petr Uchytil (ředitel marketingu a produktu Media Bohemia), Ondřej Cikán (programový ředitel Rock rádia a Fajn rádia), Daniel Rumpík (programový ředitel Rádia Blaník) a Michal Merenda (programový ředitel sítě Hitrádií).

Postřehy lze sledovat přímo na účtu Radiohousu na sociální síti X, vybrané posty pak níže.