Kreativu i média pro Masarykovu univerzitu připraví Media Age

pondělí, 29. dubna 2024, 06:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Media Age vytvoří pro Masarykovu univerzitu novou podobu náborové kampaně. V kampani #TvářeMUNI se univerzita představí uchazečům očima reálných studentů.

Zdroj: Masarykova univerzita

Zdroj: Masarykova univerzita

Kreativu i média pro Masarykovu univerzitu připraví Media Age. Nová kampaň #TvářeMUNI představí univerzitu uchazečům očima reálných studentů. Agentura uspěla v otevřeném výběrovém řízení na kreativu v konkurenci osmi potenciálních dodavatelů.

Komunikace cílí primárně na uchazeče o studium bakalářských a magisterských programů a je plánovaná na dva roky. Kampaň se propíše do všech uchazečských aktivit univerzity, od webu, sociálních sítí, online reklamy, po eventy a tiskoviny.

Pro Media Age není spolupráce s univerzitou novinkou, agentura totiž stála  u zrodu předchozí kampaně zastřešené hashtagem #MUNIchallenge. Po pěti letech s #MUNIchallenge univerzita v tendru poptávala nový přístup a evoluci. Uchazečům se chce prezentovat nejen jako kvalitní, prestižní a moderní instituce, ale také jako partner, který dokáže studenty podpořit a podat jim pomocnou ruku.

„Návrh respektuje aktuální proměny generace Z, a zároveň ji oslovuje pro ni autentickým jazykovým i vizuálním stylem. Velmi se na tuto novou kapitolu v našem příběhu těšíme,“ přiblížila manažerka vnějších vztahů a marketingu MUNI Veronika Duchoňová.

Ve svém řešení navázala Media Age na spolupráci se stávajícími studenty univerzity. „Průzkumy nám dlouhodobě ukazují, že doporučení studentů je dlouhodobě jedním z nejdůležitějších faktorů pro výběr univerzity. Proto uchazeči v kampani neuvidí anonymní modely, ale reálné tváře, které budou moci na škole potkat. Mnohem větší důraz než dříve ale budeme klást na přátelské prostředí univerzity a atraktivitu Brna jako jednoho z nejlepších studentských měst v Evropě,“ vysvětlil head of strategy Media Age Jan Pacas

-mav-