National Geographic kino je dočasným kanálem v Magenta TV

pondělí, 22. dubna 2024, 14:35 Aktuality, TV MediaGuru

V době od 18. dubna do 18. května budou moci zákazníci televizní služby operátora T-Mobile sledovat dočasný kanál vytvořený z knihovny National Geographic.

T-Mobile TV (ilustrační foto). Foto: T-Mobile

T-Mobile TV (ilustrační foto). Foto: T-Mobile

„Našim zákazníkům přinášíme stále něco nového a tentokrát jsme si pro ně připravili dárek v podobě National Geographic kina, kde mohou sledovat více než 400 titulů z oblasti vědy, techniky, historie a divoké přírody. Program je dostupný od 18. dubna do 18. května na pozici 20 pro zákazníky s tarifem S a vyšším,“ potvrdil MediaGuru.cz Zdeněk Spurný, manažer TV a partnerského rozvoje společnosti T-Mobile. Obsah je dostupný ve vysokém rozlišení.

Zařazením speciální programové pozice National Geographic kino navazuje T-Mobile na kladnou odezvu zákazníků na speciální kanály Vánoční kino a Valentinské kino. Knihovna titulů National Geographic je k dispozici ve formě Videotéky například i u operátorů O2 Czech Republic nebo Canal+ (Skylink Live TV). Kromě stejnojmenného dokumentárního kanálu je tato značka na českém a slovenském trhu zastoupena také tematickým programem National Geographic Wild.

-lukpol-