Škoda Auto vstupuje do virtuální hry Gran Turismo 7

čtvrtek, 25. dubna 2024, 13:50 Aktuality, Marketing MediaGuru

Škoda Auto představuje Škoda Vision Gran Turismo, rozšiřuje tak své působení ve světě virtuálních závodů. 

Zdroj: Škoda Auto

Zdroj: Škoda Auto

Škoda Auto uvádí Škoda Vision Gran Turismo, studii čistě elektrického vozu ve hře Gran Turismo 7 pro konzole PlayStation, a rozšiřuje tak působení značky Škoda ve světě virtuálních závodů. Plně elektrický vůz s pohonem všech kol Škoda Vision Gran Turismo, inspirovaný modelem Škoda 1100 OHC Spider z roku 1957, je vybaven čtyřmi elektromotory o celkovém výkonu 800 kW.

„Studie Škoda Vision Gran Turismo propojuje naši bohatou historii s elektrickou budoucností a novým designovým jazykem Modern Solid. Naši zákazníci jsou objevitelé a elegantní vůz Škoda Vision Gran Turismo je skvělým způsobem, jak obohatit jejich zážitky a zároveň přilákat nové příznivce naší značky,“ říká Klaus Zellmer, předseda představenstva společnosti Škoda Auto. 

„Když se designérský tým Škoda Auto pustil do tohoto velmi speciálního projektu, rozhodli jsme se vytvořit futuristickou verzi vozu Škoda 1100 OHC Spider pro digitální věk, inovativní spojení minulosti a budoucnosti, které zahrnuje i prvky našeho nového designového jazyka Modern Solid. Výsledkem je fascinující spojení tradičního motorsportu a virtuální elektrické závodní budoucnosti,“ šéfdesignér společnosti Škoda Auto Oliver Stefani

-stk-