Primark opět snižuje ceny letního dětského oblečení

úterý, 16. dubna 2024, 06:40 Aktuality, Marketing, Retail MediaGuru

Primark pokračuje ve snižování cen vybraného dětského oblečení v sortimentu jaro/léto. 

Zdroj: Primark

Zdroj: Primark

Primark opět snižuje ceny stovek základních dětských oděvů a doplňků v kolekci jaro/léto. Činí tak druhý rok po sobě, loni zlevnil vybrané druhy dětského oblečení v období  „zpět do školy“. 

Maloobchodní řetězec se v posledních několika letech snaží pokračovat ve snižování nebo zmrazování cen základního dětského a kojeneckého oblečení. Zdůvodňuje, že tím chce pomoct udržovat rodinám nízké náklady. 

„Víme, že léto může být pro rodiny nákladným obdobím. S blížícími se prázdninami se rodiče snaží peníze investovat co nejvýhodněji s pomocí nízkých cen, které však nejsou na úkor kvality. V době, kdy se zákazníci začínají připravovat na léto, chceme přispět k podpoře rodin tím, že nabídneme nové lepší ceny mnoha výrobků z našeho dětského sortimentu,“ popisuje Maciej Podwojski, ředitel společnosti Primark pro střední a východní Evropu. 

Nové nižší ceny na zboží každodenní potřeby zahrnují oblečení pro děti (trička, šortky, plavky, pantofle a baseballové čepice).

Většina plaveckých šortek a plavek je vyrobena z recyklovaných materiálů. Vybraná trička, šortky a kojenecké oblečení jsou i nadále vyráběny z minimálně 50 % bavlny pocházející z programu udržitelného pěstování bavlny Primark Sustainable Cotton Programme (PSCP)

K plošnému snižování cen na českém trhu přistupují i jiní hráči, například Ikea, jež loni a letos zlevnila v několika vlnách téměř šest tisíc výrobků. U 900 výrobků snížila cenu také společnost Jysk. 

-stk-