Po Ikee snižuje své ceny i Jysk, zlevňuje 900 výrobků

pondělí, 4. března 2024, 15:20 Aktuality, Retail, Marketing MediaGuru

Jysk garantuje u 1600 svých výrobků každodenní nízkou cenu, snížil cenu až u 900 z těchto výrobků.

Zdroj: Jysk

Zdroj: Jysk

Dánský maloobchodní prodejce Jysk se rozhodl snížit ceny u vybraných výrobků, u nichž garantuje stabilně nízkou cenu každý den. Oproti kampaňovým nabídkám a sezónním výprodejům to znamená, že zákazník najde v prodejně tyto výrobky s označením Denně nízká cena za stejnou nízkou cenu kdykoliv nezávisle na kampaňovém letáku. Cílem tohoto zlevnění je stát se první volbou zákazníků v oblasti vybavení domácnosti. 

Začátkem roku Jysk rozšířil skupinu výrobků s označením Denně nízká cena na 1600 výrobků, což je 45 % celého sortimentu. Zároveň snížil cenu až u 900 z těchto výrobků. V nabídce s garancí dlouhodobě nízké ceny se nacházejí všechny produktové skupiny – nábytek, textil, dekorace a doplňky do domácnosti.  

„Jsme si vědomi toho, že v důsledku současné ekonomické situace kladou zákazníci ještě větší důraz na cenu, než tomu bylo v nedávné minulosti. A právě proto jsme rozšířili náš koncept Denně nízká cena na daleko větší množství produktů. Naším záměrem je nabídnout zákazníkům dostatečně široký sortiment výrobků v dobré kvalitě, u kterých jsme schopni zaručit dlouhodobě nízké ceny. Zákazníci tak u každého takto označeného zboží mají vždy jistotu, že nakupují výhodně a nemusí čekat na akční nabídku,“ říká Martin Liška, obchodní ředitel pro JYSK Česká republika. 

K plošnému zlevňování nedávno již potřetí přistoupila i Ikea, jež letos v února snížila cenu u více než 350 výrobků. Celkem zlevnila už téměř šest tisíc produktů. 

Ikea pokračuje ve zlevňování, přidává přes 350 výrobků

středa 28. února 2024

-stk-