Ringier opustí své logo, majitel si registruje nové

středa, 04. června 2014, 07:26 Tisk MediaGuru

Tiskárna Ringieru se už přejmenovala na Czech Print Center, firma si registruje nová loga.

Noví majitelé Ringieru, kteří vydavatelskou společnost Ringier Axel Springer CZ a tiskárnu Ringier Print převzali na konci letošního dubna, dokončují v důsledku vlastnických změn přejmenování obou společností. Ringier už nevyužívá dřívější logo v komerční komunikaci, majitelé zároveň požádali o registraci ochranných známek a log na nové názvy.

Od začátku minulého týdne se přejmenovala společnost Ringier Axel Springer Print na Czech Print Center a přejmenování Ringier Axel Springer CZ na Czech News Center je otázkou několika dní. Společnost Czech News Center podala na konci minulého týdne žádost o registraci ochranných známek pro své názvy včetně jejich vizuální podoby. Žádost se týká i zkráceného názvu CNC.

Czech News_mensi

Czech Print Center

CNC

Společnost Czech News Center, která dokončila akvizici Ringier Axel Springer CZ, se nedávno přejmenovala na Czech News Center Holding. Jediným akcionářem firmy je společnost Basic Properties. Konečnými vlastníky mají být Daniel Křetínský, předseda představenstva Czech News Center Holding, a Patrik Tkáč, předseda dozorčí rady. Czech News Center zároveň uvažuje o vstupu menšinového investora.

Stávající logo Ringier Axel Springer CZ
Stávající logo Ringier Axel Springer CZ

-mav-