iSport.cz zpoplatní týdně jeden zápas Synot ligy

úterý, 21. července 2015, 10:45 Internet & Mobil, Tisk MediaGuru

iSport.cz odvysílá přímé přenosy ze všech zápasů Synot ligy, část obsahu zpoplatní.

Webový portál iSport.cz vydavatelství Czech News Center nabídne i v sezoně 2015/2016 všechny fotbalové přímé přenosy i sestřihy ze všech zápasů Synot ligy. V rámci licenčních podmínek však bude vždy jeden zápas z daného kola zpoplatněn. „O který zápas se bude jednat, prozradit nemůžeme, protože licenční podmínky jsou předmětem obchodního tajemství,“ uvedla na dotaz MediaGuru.cz za vydavatelství Kristýna Teclová.

Na webu bude rovněž připraven nový vstup do sekce Synot liga s videorozcestníkem. V archivu bude možné vyhledávat podle klubů, kol, hráčů, pravidelných videopořadů či konkrétních situací. Kromě toho zopakuje iSport také projekt Fanligy, v němž si mohou fotbaloví fanoušci sestavit své vlastní týmy z reálných hráčů Synot ligy, průběžně je podle formy měnit a soupeřit s ostatními o to, kdo je větší fotbalový odborník.

Tištěný deník Sport ke startu Synot ligy připravil tradičně rozšířené vydání Sport Magazínu. Na 64 stranách čtenáři najdou informace o prvoligových klubech, soupisky všech týmů, program soutěže a další statistiky.

Czech News Center, spoluvlastněná Danielem Křetínským, který je zároveň předsedou představenstva fotbalového klubu AC Sparta Praha, získala exkluzivitu na online přenosy fotbalové Synot ligy poprvé v loňském roce.

Zakoupení televizních vysílacích práv na nový ročník Synot ligy na konci května oznámila společnost O2 pro svůj nově připravovaný kanál O2 Sport, který zahájí 8. srpna. Od 25. července bude vysílat utkání Synot ligy v testovacím režimu.  Přesunutí části přenosů na O2 Sport bude pro fotbalové fanoušky, kteří nejsou zákazníky televize, znamenat zakoupení přístupu pro sledování fotbalových přenosů. O2 plánuje každý týden odvysílat jeden zápas.

-stk-