ČSOB uvádí novou prémiovou značku

pátek, 06. května 2016, 07:30 Marketing MediaGuru

S ČSOB Premium chce banka oslovit prémiové a náročné klienty.

Od 2. května propaguje ČSOB svou novou značku ČSOB Premium – pro službu, kterou spustí začátkem června. Oslovit s ní chce klienty z vyšších příjmových tříd. „Naším cílem je stát se referencí na českém bankovním trhu a vybudovat nový standard v prémiovém bankovnictví pro náročné klienty,“ přibližuje na dotaz MediaGuru.cz tisková mluvčí společnosti Pavla Hávová. 

ČSOB Premium, jejíž ochrannou známku si společnost zaregistrovala v srpnu loňského roku, se zaměří na jinou cílovou skupinu, než kterou oslovuje se svou značkou ČSOB Private banking. Ta je určena pro privátní klientelu disponující finančními prostředky k investování v minimální výši 10 milionů korun. ČSOB Premium se pravděpodobně zaměří na segment středních příjmových tříd.

Novou značku, její logo, název i termín spuštění služby v současnosti představuje teasingová fáze kampaně, která je k vidění v outdooru. V červnu na ni naváží další fáze, jež představí i hodnoty značky, jako je férovost, partnerství a individualita. Cílem je začít budovat povědomí a vzbudit zájem klientů i neklientů si službu vyzkoušet. Na kampani se podílí agentura Creative Brand.

CSOB_Premium

ČSOB se s ČSOB Premium pouští do segmentu prémiového bankovnictví. Prémiové klienty se snaží oslovit například Raiffeisenbank se svým účtem eKonto Komplet nebo Česká spořitelna prostřednictvím značky Blue, kterou uvedla v roce 2014.

-stk-