Nova v neděli 5. května uvede třídílný dokument Málo mě znáš

neděle, 5. května 2024, 08:10 Aktuality, TV MediaGuru

Třídílný dokument Málo mě znáš přinese pohled na kariéru Ivety Bartošové. Nova ho do vysílání zařadí v neděli 5, května od 21:35.

Málo mě znáš, zdroj: TV Nova

Málo mě znáš, zdroj: TV Nova

TV Nova uvede tuto neděli 5. května od 21.35 třídílný dokument Málo mě znáš, který přinese pohled na kariéru Ivety Bartošové od osmdesátých do nultých let. Vyvrcholí tím speciální uvedení dvou řad série Iveta na televizní obrazovce. Pořad totiž naváže na závěrečný třetí díl druhé série Iveta.

Málo mě znáš se ve třech epizodách zaměří na cestu dívky z Frenštátu pod Radhoštěm do velkého světa, na éru pod uměleckým vedením Ladislava Štaidla a na období, kdy se Iveta Bartošová z jeho vlivu postupně vymaňuje, stoupá na kariérní vrchol a etabluje se v jednom z nejúspěšnějších muzikálových představení naší historie. Dokument také odkrývá příčiny Ivetina následného ústupu z veřejného života a okolnosti závěru jejího života.

„Mám za to, že ten nejzásadnější rozdíl nacházíme v tom, že příběh Ivety Bartošové dříve vyprávěl bulvár a především muži. My jej naopak převyprávíme zejména prostředních žen anebo lidí, kteří nemají důvod na její tragédii parazitovat,“ přibližuje Málo mě znáš režisér Tomáš Klein.

Málo mě znáš pro Voyo a TV Nova připravila produkční společnost Barletta Productions v čele s producenty Majou Hamplovou a Matějem Chlupáčkem. Kreativním producentem za TV Nova a Voyo je dvojnásobný držitel Českého lva Matěj Podzimek.

-mav-