Pepsi do Česka přinese známou kampaň Souboj chutí

čtvrtek, 23. června 2016, 15:50 Reklama MediaGuru

Pepsi v letní roadshow objede po Česku sto míst, ve kterých spotřebitelé budou vybírat "naslepo".

Společnost PepsiCo do Česka přináší známou aktivitu značky Pepsi Souboj chutí. Slepé testy chutí pod názvem Taste Challenge poprvé představila před více než čtyřiceti lety.

Kampaň navazuje na nedávno pozměněnou recepturu klíčového kolového nápoje Pepsi. Prostřednictvím roadshow bude Souboj chutí probíhat během letních prázdnin na přibližně 100 místech ve všech krajích České republiky, kde budou lidé pomocí „slepého testu“ vybírat svého kolového favorita.

„Naším cílem je hravou formou oslovit a vyzvat veřejnost, aby si vybrala kolový nápoj, který jí více chutná. Léto a s ním spojený čas pro relaxaci, zábavu a vzájemné zážitky je pro to ideální příležitostí,“ uvedl Michal Šlechta, manažer značky Pepsi v ČR.

Chuť kolových nápojů si lidé budou moci vyzkoušet také doma s pomocí speciálních balíčků, které bude možné po registraci získat přes sociální sítě.

Jak vypadá Souboj chutí, ukazuje loňská aktivace v Polsku

Kampaň bude podpořena v televizi, tisku, outdooru, na internetu, eventy a v místě prodeje. Digitální část kampaně zajišťuje agentura Triad Advertising. Produkci roadshow agentura Ritual Communication.

Pepsi_viz

-stk-