Globální vánoční spot Coca Coly se natáčel v Česku

úterý, 22. listopadu 2016, 11:34 Reklama MediaGuru

Nebušice, Louny a Loket posloužily jako lokace pro letošní vánoční spot Coca-Coly.

Coca-Cola Česká republika uvedla tento měsíc svoji vánoční televizní reklamu, která vychází z letošní globální kampaně Taste the Feeling. Na reklamní spot z dílny španělské agentury Sra.Rushmore teď navazuje patnáctivteřinový tag on na podporu komunikace Coca-Cola Vánočního kamionu. Rozšířený spot poběží od 11. prosince na televizních stanicích skupiny Nova, Prima a TV Barrandov.

V duchu globální marketingové strategie se v hlavním vánočním spotu objevují všechny tři nápoje značky Coca-Cola, Coca-Cola light a Coca-Cola Zero.

Globální reklamní spot se natáčel v České republice, a to celkem na třech místech – v Nebušicích, Lokti a v Lounech. V Lokti natáčela svůj celoevropský vánoční spot i Milka.

Globální vánoční kampaň: Louny.
Globální vánoční kampaň: Louny.
Globální vánoční kampaň: Loket.
Globální vánoční kampaň: Loket.

Vánoční spot 2016

Tag on k vánoční tour Coca-Cola kamionu se bude vysílat celkem tři týdny a bude s drobnými úpravami stejný jako v loňském roce. Téměř beze změny pak bude samotný Coca-Cola kamion, který se na cestu vydá v sobotu 26. listopadu a svoji tour ukončí o necelé čtyři týdny později, ve čtvrtek 22. prosince.

Vánoční kamion Coca-Cola.
Vánoční kamion Coca-Cola.

„Coca-Cola Vánoční kamion je již několik let jednou z největších promotion na českém trhu. Každý rok přiláká na tisíce návštěvníků,“ uvedl Jan Kopřiva, brand manažer značky Coca-Cola.

Kromě televize budou pro vánoční kampaň stěžejní outdoor, digital, PR a komunikace v místě prodeje. Nákup médií zajišťuje Starcom, digital slovenský McCann Erickson, PR agentura Weber Shandwick a road show vánočního kamionu Up Brand Activation.

-mav-