Modrý kód vystřídá ve vysílání Primy Ohnivý kuře

úterý, 28. února 2017, 07:30 TV MediaGuru

Chystaný nový seriál Modrý kód plánuje TV Prima vysílat dvakrát týdně.

Nově připravovaný seriál Modrý kód z produkce televize Prima plánuje televize nasadit do vysílání v pondělí a ve středu od 20:15. Ve vysílání Primy má tak podle našich informací vystřídat stávající seriál Ohnivý kuře. Poprvé by se měl představit na konci března.

Prima začala svoji seriálovou novinku Modrý kód z prostředí urgentního příjmu silně podporovat od poloviny února. V hlavních rolích seriálu se objeví Sabina Laurinová a Marek Němec. V dalších rolích diváci uvidí Evu Josefíkovou, Jiřího Štěpničku, Igora Chmelu nebo Romana Zacha. Prima seriál natáčí od konce srpna 2016, má přinést napínavé příběhy, které jsou inspirované skutečnými příběhy pacientů a lékařů. "Nejedná o vztahový seriál v kulisách nemocnice, ale každá epizoda sleduje případy inspirované skutečnými osudy pacientů a zdravotníků, včetně emocí, kterými je toto prostředí nabité,“ představil už dříve seriál Marek Singer, generální ředitel Prima Group.

Půjde tak o další jarní novinku letošního vysílání TV Prima. Ta už od začátku roku uvedla seriál Temný kraj, který si vede úspěšně v nedělním prime-time. Od soboty 4. března také vrátí do vysílání ještě neodvysílané díly soutěže Pevnost Boyard, které ji na podzim přinášely nadprůměrná čísla v sobotním večeru.

Znělka seriálu Modrý kód

-mav-