Mafra natočí svůj první velký seriál, je z prostředí TV Óčko

středa, 29. března 2017, 17:09 Internet & Mobil MediaGuru

Tvůrci Samotářů natáčejí pro internetovou televizi Playtvak.cz seriál Single Lady.

Internetová televize Playtvak.cz připravuje nový seriál Single Lady: Jízda v Óčku. Připravuje ho produkční společnost Lucky Man Films Davida Ondříčka ve spolupráci s internetovou televizí Playtvak.cz a mladými scenáristkami Veronikou Dostálovou a Terezou Seidlovou. Má jít o první "velký seriál" skupiny Mafra. Odehrává se v prostředí televize Óčko, která je součástí této mediální skupiny.

Hlavní postavu ředitelky TV Óčko ztvárňuje Jana Plodková. V dalších rolích se představí herci Václav Kopta, Tomáš Měcháček, Vladimír Polívka nebo Rozálie Havelková.„Nehrajeme si na žádné psychologické, hluboké drama, naopak, je to svižná dramatická komedie, která hodně sází na humor, překvapivé zápletky a vtipné dialogy,“ přiblížila scenáristka Tereza Seidlová.

Natáčí se v reálných prostorách studia TV Óčko, kancelářích mediální skupiny Mafra, v pražských restauracích, barech a kavárnách. Příběh je inspirován skutečnými událostmi.

„Věřím, že Single Lady: Jízda v Óčku má velký potenciál, a to od hereckých výkonů přes scénáře až po produkci a grafiku. Od samého počátku jsme cítili, že vznikne výjimečný, svěží a novodobý seriál,“ uvedl Vladimír Mužík, ředitel Mafra TV, pod kterou spadá internetová televize Playtvak.cz.

Premiérový díl uvede internetová televize Playtvak.cz v pondělí 24. dubna 2017. Repríza se objeví v nočním vysílání TV Óčko.

David Ondříček se podílel mj. na celovečerních filmech Samotáři, Jedna ruka netleská nebo Anthropoid.

Natáčení Single lady, foto Mafra - František Vlček
Natáčení Single lady, foto Mafra - František Vlček

-mav-