Miroslav Hrnko končí v managementu Lagardere

pátek, 24. března 2017, 06:41 Lidé MediaGuru

Řízení společnosti Lagardere přebírá její prezident Michel Fleischmann.

Generální ředitel Miroslav Hrnko končí k pátku 24.3.2017 po 15 letech ve vrcholovém vedení Lagardere Active ČR. Řízení firmy přebírá přímo prezident a předseda představenstva skupiny Michel Fleischmann, který v nejbližších dnech nastaví strukturu řízení skupiny podle tohoto nového stavu. Firma to oznámila v pátek.

„Tento krok je plánovaný delší dobu a Miro bude pověřen v širším rámci skupiny Lagardere řízením jiné aktivity. Detaily budou oznámeny příští týden. Děkuji Mirovi za jeho výsledky a práci, které si vážím. Vždy jsem se na něj mohl plně spolehnout a jsem si jist, že to tak zůstane i do budoucna,“ uvedl prezident skupiny Lagardere Active ČR, Michel Fleischmann.

„Po 15 letech jsem se rozhodl přijmout novou výzvu. Věřím, že získané zkušenosti budu schopen využít ve své další práci, na kterou se těším. Děkuji Michelovi za příležitost, kterou mi před 15 lety dal a za to, že mě v těžkých momentech vždy podržel. Také děkuji svým nejbližším spolupracovníkům a celému týmu skupiny Lagardere Active ČR za spolupráci.“ komentoval svůj odchod Miroslav Hrnko.

Mediální skupina Lagardere Active ČR patřící do nadnárodní sítě Lagardère Group je jedním z nejvýznamnějších hráčů na českém rozhlasovém trhu. Provozuje mimo jiné rozhlasové stanice Frekvence 1 a Evropa 2 a spoluvlastní největší rádiové obchodní zastoupení Radiohouse. V online prostředí je Lagardere schopná oslovit víc než dva miliony reálných uživatelů měsíčně.

-mav-