Televize Leoše Pohla chystají větší expanzi

pátek, 05. května 2017, 09:30 TV MediaGuru

Hned několik nových TV kanálů má v plánu uvést televizní společnost Leoše Pohla.

Československá filmová společnost, kterou většinově vlastní Leoš Pohl, připravuje podle informací MediaGuru.cz expanzi na televizním trhu. Součástí této expanze má být uvedení nového placeného satelitního a kabelového kanálu. Programově by se měl zaměřovat na oblast military a přinášet pořady zaměřené na války, zbraně, špionáž či terorismus.

V nabídce Československé filmové společnosti tak bude nový kanál mířit na mužské publikum starší 25 let. Už v současnosti společnost provozuje vysílání placených stanic CS film, zaměřující se na české a slovenské filmy, dále dětskou CS mini, stanici zaměřenou na horor a fantasy Horor Film a v režimu bezplatného vysílání kanál o záhadách a tajemstvích Kinosvět.

Dalšími chystanými novinkami mají být stanice vycházející ze stávajících placených kanálů CS Film a Horor Film. Jednou z možností rozšíření je i časově posunutá verze vysílání obou programů. Ve výsledku mají novinky vést k rovnoměrnému oslovení mužského i ženského publika.

Československá filmová společnost patří do aktivit Leoše Pohla stejně jako společnost Mediapoli. Vedle uvedených televizních stanic je i částečným vlastníkem regionální TV Praha, celoplošného rádia Radiodechovka, sítě digitální televize působící v Praze a Středočeském kraji Prague Digital TV a nejnověji i placeného video portálu Fim Popular. Ten je provozován na bázi ročního příspěvku od letošního února, od té doby ho navštívilo kolem 70 tisíc návštěvníků.

-mav-