Prima v létě nasadí seriál Prázdniny, i s Matonohou

čtvrtek, 08. června 2017, 13:10 TV MediaGuru

Úspěšný slovenský seriál TV Joj Prázdniny míří na obrazovky televize Prima.

Televize Prima zařadí do svého letošního letního vysílání slovenský seriál Prázdniny. První díl odvysílá ve středu 28. června v hlavním vysílacím čase, poté se ve vysílání objeví každou středu od 20:15. Seriál líčí příběh tří otců, kteří stráví se svými dětmi dva týdny na chalupě.

V hlavních dospělých rolích se představí Ľuboš Kostelný, Marko Igonda a Tomáš Matonoha, kteří hrají bratrance a otce šestice dětí. Jejich seriálové manželky ztvárnily Zuzana Norisová, Kristína Greppelová a Lucie Siposová.

Seriál z produkce slovenské Televize Joj se natáčel od července do října 2016 na Kopanicích nedaleko Vrboviec a Myjavy. Pod scénářem všech deseti dílů jsou podepsaní Kristína Cibulková a Stano Guštafík, na režisérskou židli zasedl Ivan Predmerský.

Slovenská TV Joj vysílala seriál Prázdniny letos na jaře. Stal se jejím nejsledovanějším nezpravodajským pořadem. Podle informací Stratégie.sk se průměrný podíl všech epizod v cílové skupině 12-54 pohyboval na úrovni 30 %. Nejsledovanější úvodní díl seriálu si připsal dokonce 38% podíl (12-54).

Foto ze seriálu Prázdniny

Seriál Prázdniny, TV Joj
Seriál Prázdniny, TV Joj
Seriál Prázdniny, TV Joj
Seriál Prázdniny, TV Joj

V červencovém vysílání Primy se mají mj. v hlavním vysílacím čase objevit i seriály Vinaři, Vraždy v Midsomeru nebo příběhy Vinnetoua.

Děj seriálu Prázdniny

Bratranci Jano, Zdeno a Laco jsou nejen rodina, ale také nejlepší přátelé. Mají společné vzpomínky na šťastné dětství strávené na dědově chalupě na Myjavě. Na svatbě Zdena se pod vlivem nostalgie a alkoholu domluví, že stejné prázdniny plné zážitků přichystají i svým dětem. Vyrazí tak na dvoutýdenní výpravu do lůna přírody, kde mají v plánu oddychovat a vychutnávat si ticho, pohodu a svobodu od manželek.

-mav-