Nova odsouvá Milionáře a vyřazuje Dynastii Nováků

pondělí, 03. července 2017, 07:00 TV MediaGuru

Nova upravuje své letní schéma, z prvního okna prime-time vyřazuje dva pořady.

Televize Nova se ještě na začátku prázdnin rozhodla pro změny ve svém letním programovém schématu. Po dvou týdnech vysílání vyřazuje z hlavního vysílacího času seriál z 80. let Dynastie Nováků a odsouvá soutěžní pořad Chcete být milionářem?.

Dva díly seriálu Dynastie Nováků původně zaplňovaly úterní prime-time. Místo Dynastie Nováků se v úterý večer objeví Kriminálka Anděl. Fanoušci mohou seriál z 80. let sledovat už jen v neděli kolem poledne. Vzhledem k tomu, že Nova reprízuje Kriminálku Anděl i v neděli a v pondělí, půjde Kriminálka třikrát týdně (ne, po, út).

Pozici hlavního středečního večerního pořadu nově zaujme Comeback. Také frekvence vysílání tohoto pořadu v týdnu se zvýší, televize ho nabídne dvakrát týdně. Už teď ho vysílá ve čtvrtek, nově se přidává středa. Premiérové díly Chcete být milionářem? se přesouvají na středeční pozdní prime-time od 22:50.

Dynastie Nováků a Chcete být milionářem? dosáhly při svém odvysílání v uplynulých dvou týdnech výsledku pod průměrem TV Nova. Úspěšnější z dílů Dynastie Nováků dosáhl minulé úterý v klíčové skupině 15-54 na 13% podíl. Milionář si o den později připsal rovněž podíl ve výši 13 %.

Letních schéma TV Nova po změnách

  po út st čt so ne
20:20 Kriminálka Anděl Kriminálka Anděl Comeback Comeback česká tvorba zahraniční film Kriminálka Anděl
21:30 Kriminálka Anděl Námořní vyšetřovací služba Námořní vyšetřovací služba Comeback Kriminálka Anděl
23:00 Kriminálka Las Vegas Kriminálka Las Vegas Chcete být milionářem? Lovci zločinců

-mav-