Mediavest se i v Česku změní na Spark Foundry

úterý, 15. srpna 2017, 11:50 Reklama MediaGuru

Mediavest se globálně změní na Spark Foundry, českou pobočku vede Petra Dvořáková.

Mediavest | Spark, mediální agentura z komunikační skupiny Publicis Media, ohlásila celosvětové přejmenování na Spark Foundry. Během léta dojde k rebrandingu i české lokální pobočky. Pozici managing directora zaujímá Petra Dvořáková.

„Je nezbytné se rychle adaptovat na nové podmínky a výzvy, proto pokračujeme v rozvoji naší značky směrem odpovídajícím potřebám klientů. Díky tomu jsme schopni se přizpůsobit i například začínajícím start-upům a nabídnout jim kompletní servis,“ uvedla Petra Dvořáková, managing director Spark Foundry.

Mediavest je na trhu 15 let, změna názvu na Spark Foundry je pro agenturu něco jako symbolický občanský průkaz, říká Martina Říhová, chief integration officer CE Publicis One, pod který Spark Foundry spadá. Změna přichází v době velké dynamičnosti trhu, nástupu nových postupů a modelů fungování.

Slovo "foundry" v překladu znamená slévárna. Má to odrážet novou firemní vizi „Spirit of a Startup, Soul of a Powerhouse“, v níž se inovativní přístup světa byznysu „slévá a taví“ se zdroji a dovednostmi Publicis Media.

logo_spark-foundry

-mav-