Škoda uvedla kampaň na novinku Karoq

středa, 20. září 2017, 14:25 Reklama MediaGuru

V kampani na nový model SUV Karoq zdůrazňuje Škoda bezpečnost i design.

Od pondělí 18. září podporuje automobilka Škoda Auto kampaní svou letošní novinku – model SUV Škoda Karoq. Kampaň „Nová Škoda Karoq. Bezpečně jiná“ chce kromě samotného automobilu představit i jízdní asistenty a designové prvky výbavy.

„Víme, že pro tento segment mají ženy důležitou roli v rozhodování o koupi vozu a že jsou to právě ony, kdo bude velmi často sedět za volantem nového modelu. Proto cílíme i na ně,“ přibližuje cílovou skupinu kampaně na dotaz MediaGuru.cz za Škoda Auto Zdeněk Štěpánek. 

Kampaň poběží až do konce listopadu, přičemž její nejsilnější vlna proběhne v říjnu. K vidění bude v televizi, kině a tisku, dále využije bigboardy, double bigboardy a plachty v několika městech. Pro rádio jsou v rámci vybraných pořadů připravovány nestandardní formáty. V digitálním prostředí se komunikace soustředí na microsite www.novaskodakaroq.cz, dále na sociální sítě, včetně YouTube.

Kreativní koncept pochází z agentury Fallon. Voice over zpracovala česká agentura Intuo. O mediální plánování a nákup médií se stará agetura PHD. 

Karoq uvedla Škoda letos ve světové premiéře ve Stockholmu, kterou mohla média přenášet přes live stream přímo na svých webových stránkách. Na internetu viděl přímý přenos nebo jeho záznam na některém z online kanálů celkem milion uživatelů. 

-stk-