ČT1 vsadí na podzim na seriály a talk show

čtvrtek, 25. srpna 2011, 13:53 TV MediaGuru

První kanál České televize půjde do podzimního vysílání s některými novinkami v programovém schématu.

Prime-timové pořady kanálu ČT1 budou na podzim zejména ve znamení seriálů a talk show. Vlajkový kanál České televize chce vsadit na osvědčené pořady, do vysílání ale zařadí i některé novinky. Vyplývá to z předběžných informací, oficiálně chce ČT1 podzimní program představit na tiskové konferenci v pondělí 29. srpna.

Pondělní večery budou patřit reprízám seriálu Četnické humoresky. ČT tak v tento den nebude vysílat novou řadu seriálu Vyprávěj, který se tentokrát bude týkat období normalizace. Vyprávěj se bude vysílat v pátek od 20:00.

Proti úterní Ordinaci v růžové zahradě, kterou vysílá konkurenční Nova a která tradičně přitahuje větší množství diváků, bude ČT1 čelit socialistickým seriálem o pražských kriminalistech Malý pitaval z velkého města.

Novými pořady v podzimním vysílání budou talk show Pokondr Live, uváděný spíkry Milošem Pokorným a Romanem Ondráčkem. Pokondr Live bude ČT vysílat v úterý od 21:30. Druhou novinkou je zábavná show Kolo plné hvězd, ve které současné „hvězdy vybírají to nejlepší z let minulých“. Pořad, moderovaný Alešem Cibulkou, budou diváci moci sledovat vždy ve čtvrtek od 20:00.

Středečním hlavním pořadem nadále zůstává Pošta pro tebe a v pátek po seriálu Vyprávěj show Karla Šípa Všechnopárty.

Sobotní večery má pak ČT1 vyhrazeny pro nový pořad Souboj seriálů, jakousi reality show, ve které budou diváci vybírat nejlepší z námětů pro seriál. Vítězný scénář se pak skutečně bude natáčet a bude zařazen do vysílání.

-mav-