Nova částečně zpoplatňuje svůj portál Voyo

čtvrtek, 15. prosince 2011, 15:35 Internet & Mobil, TV MediaGuru

Uživatelé serveru Voyo.cz si mohou nově předplatit paušál pro neomezené sledování filmů, seriálů a sportovních pořadů.

Zábavní portál Voyo.cz ze skupiny TV Nova přichází s modelem předplatného pro neomezené sledování českých a zahraničních filmů, seriálů, pořadů TV Nova a sportovních přenosů. Výše měsíčního předplatného představuje 189 Kč. Nova navíc slibuje možnost sledování předplaceného obsahu bez reklamního vysílání.

V nabídce se také objevuje sekce Extra tituly, která umožňuje zhlédnutí jednotlivých filmů na principu pay per view – tedy uživatel platí jednotlivou platbu za konkrétní titul a nemusí mít aktivní měsíční předplatné.

„Již nyní knihovna obsahuje více než stovky titulů a každý čtvrtek budou do nabídky přibývat další filmy a seriály. V současnosti spolupracujeme s pěti desítkami nezávislých producentů, lokálních i zahraničních distributorů a jednáme s mnoha studii a televizními stanicemi, abychom v blízké budoucnosti mohli do výběru zahrnout i jejich tituly. Jako dárek jsme navíc pro naše uživatele připravili přístup k vybraným titulům zdarma po dobu jednoho týdne,“ řekl Pavel Krbec, ředitel sekce internetu a ostatních interaktivních služeb.

Kromě multižánrové filmové a seriálové nabídky bude v rámci předplatného k dispozici i živé vysílání televize Nova a její archiv. Uživatelé budou mít také možnost si s předstihem přehrát epizody seriálů dříve, než se objeví na obrazovce. Součástí balíčku pro předplatitele je také vysílání live přenosů na kanálu Nova Sport, například hokejové NHL a KHL, golfové turnaje série PGA nebo tenisový Wimbledon.

Neznamená to ale, že by uživatelé, kteří si nebudou chtít obsah předplácet, neměli k nabídce Voyo.cz přístup. Rozdíl ale bude v nabídce pro registrované a neregistrované uživatele. Zatímco neregistrovaní (neplatící) budou moci dál sledovat své oblíbené seriály nebo živé vysílání, registrovaní uživatelé (platící) budou mít přístup k větší nabídce filmů či dalších pořadů včetně možnosti sledovat díly vysílaných seriálů TV Nova s předstihem.

-mav-