Barrandov posílí zpravodajství, uvede diskusní pořad

úterý, 10. ledna 2012, 11:53 TV MediaGuru

Více zpravodajství a zábavy chce v letošním vysílání nabídnout TV Barrandov. Uvede proto nový diskusní pořad Dobrý večer, Česko!

TV Barrandov vstupuje do čtvrtého roku své existence a plánuje v něm divákům nabídnout více zpráv a zábavy. Pokračovat chce také v pořadech, které se jí v loňském roce osvědčily. Svůj slogan pro letošní rok mění na „Více zpráv, více zábavy, více života“.

„Letošní rok se ponese v duchu úspěšných loňských formátů, ale představíme také zbrusu nový debatní pořad Dobrý večer,  Česko!,“ uvedl programový ředitel Janis Sidovský.

Diskusní pořad Dobrý večer, Česko! tak bude hlavní novinkou stanice v letošním vysílání. Pořad o délce deseti minut začne TV Barrandov vysílat od 30. ledna a v programu se objeví každý všední den. Moderovat jej bude Martina Kociánová a Tomio Okamura. Spolupracovat na pořadu bude také Martin Fendrych, komentátor týdeníku Týden. Pořad má být založen na formě dynamických rozhovorů, vedených „moderátory s názorem“.

Stanice bude nadále poračovat ve vysílání hudební reality show To byl náš hit, kde se budou v 16 dílech hledat největší hity české a světové hudební scény. TV Barrandov dále nabídne v pátek večer druhou řadu reality show Splněné sny a třetí řadu zahájí také pořad Barrandovský videostop. V programovém schématu zůstávají také Prominenti, Politická střelnice či gurmánský Co bude dnes k večeři.

Hlavním akvizičním pořadem v letošním roce je seriál Borgia, který bude vysílán od března. 

Nejúspěšnější pořady TV Barrandov v roce 2011

Zdroj: TV Barrandov

-mav-