Křivka povede marketing TV Nova, Ruzek dočasně MTV

středa, 01. února 2012, 04:23 TV MediaGuru

Novým marketingovým ředitelem TV Nova je Ondřej Křivka. Funkce se ujímá 1. února a ke stejnému datu opouští post ředitele hudebního kanálu MTV.

CET21, držitel licence na vysílání TV Nova, potvrdila, že s účinností od 1. února je marketingovým ředitelem společnosti Ondřej Křivka, stávající ředitel kanálu MTV. Jak už jsme informovali, o jeho možném jmenování se mluvilo už před koncem loňského roku. Pozici ředitele stanice MTV proto opustí a její vedení dočasně převezme Alex Ruzek, ředitelka programu a TV kanálů CET21.

Křivka bude řídit oddělení marketingu všech televizních kanálů skupiny Nova a internetových projektů CET 21. „Bude zodpovědný za realizaci marketingových a komunikačních strategií, včetně strategií na poli public relations,“ uvedla Marie Fianová z tiskového oddělení TV Nova.

Nova tak znovu obsazuje post, který do loňského září zastávala Miloslava Nováková. Od té doby byla tato pozice neobsazená.

Do TV Nova nastoupil Ondřej Křivka v roce 2008, od roku 2010 byl ředitelem česko-slovenské verze MTV. Získal titul Master of Business Administration (MBA) s marketingovou specializací na Southeastern Louisiana University ve Spojených státech.

-mav-