Zpravodajství na TV Nova povede Vladimír Mužík

pátek, 24. února 2012, 11:38 Lidé, TV MediaGuru

Novým ředitelem zpravodajství a publicistiky byl jmenován Vladimír Mužík, který dosud v CET 21 působil na pozici ředitele PR a komunikace.

Dosavadní ředitel oddělení PR a komunikace Vladimír Mužík je k dnešnímu dni (pátek, 24. února) jmenován novým ředitelem zpravodajství CET 21. Ve funkci tak nahrazuje Martina Ondráčka. Dočasným vedením oddělení PR a komunikace byl pověřen marketingový ředitel Ondřej Křivka.

Vladimír Mužík bude na své nové pozici ředitele zpravodajství a publicistiky zodpovídat za veškerý zpravodajský obsah CET 21, a to na televizních kanálech, ale i v agentuře Mediafax a internetových portálech společnosti. „Věřím, že nám Vladimír se svými rozsáhlými zkušenostmi z oblasti médií, pomůže udržet vysokou laťku našeho zpravodajství. Jeho úkolem bude mimo jiné uvést na obrazovku TV Nova nové zpravodajsko-publicistické pořady,“ řekl Jan Andruško, generální ředitel TV Nova, který zároveň poděkoval Martinu Ondráčkovi za jeho práci na nejsledovanější televizní zpravodajské relaci v zemi.

Vladimír Mužík nastoupil do CET 21 v červnu loňského roku na pozici ředitele PR a komunikace. Dříve působil jako šéfredaktor nejčtenějšího slovenského deníku Nový čas a nejčtenějšího českého deníku Blesk. „Je pro mě velkou výzvou posílit jasné vedoucí postavení Televizních novin a nabídnout kvalitní zpravodajský obsah napříč různými platformami. Naše strategie se zaměří nejen na televizní obrazovky, ale ve velké míře také na internet,“ uvedl Vladimír Mužík.

Hlavní zpravodajskou relaci TV Nova - Televizní noviny - sleduje každý den více než 2 miliony diváků. Je to přibližně dvojnásobek hlavních konkurenčních zpravodajských relací. Vývoj sledovanosti klíčových zpravodajských pořadů v letošním roce byl publikován zde.

-mav-