Bauer Media posiluje značku Chvilka pro tebe

čtvrtek, 22. března 2012, 06:03 Tisk MediaGuru

Nový měsíčník do segmentu časopisů o vaření přivádí pod značkou Chvilka pro tebe vydavatelství Bauer Media.

Nový titul na téma receptů a kuchařských tipů uvádí v tomto týdnu na trh nejsilnější tuzemské časopisecké vydavatelství Bauer Media. Měsíčník vychází pod značkou nejčtenějšího ženského týdeníku Chvilka pro tebe a nese název Vaříme krok za krokem. Je určen především ženám od 30 let s rodinou a čtenářům, kteří chtějí zkoušet nové inspirace.

“Jako jediný časopis o vaření na trhu se specializuje výhradně na recepty znázorněné krok za krokem,” říká senior manažerka Bauer Media Ivana Sochůrková. Magazín vychází v rozsahu 52 stran v netradičním výškovém formátu 17 x 28 cm a v nákladu 60 000 kusů. Prodejní cena je 15 Kč.

Jde tak o další z řady magazínů, který Bauer Media se značkou Chvilka pro tebe spojuje. Už v současnosti jsou s Chvilkou pro tebe spojeny magazíny Chvilka v kuchyni, Chvilka pro luštění, Chvilka pro relax, Chvilka napětí a Chvilka pro luštění Sudoku.

Uvedený směr je také v souladu se strategií Bauer Media, který si vytyčil i pro letošní rok a ve kterém chce přivést na trh další nové tituly. „Vloni jsme vydávali některé tematické časopisy pod značkami, se kterými nejsou dlouhodobě spojovány. V tomto směru budeme určitě pokračovat. Druhou cestou jsou pak mezinárodní koncepty. Máme vytipovaných několik zajímavých konceptů, které u nás nejsou a rozhodně je v průběhu roku vyzkoušíme,” řekl v lednovém rozhovoru pro MediaGuru.cz generální ředitel vydavatelství Jaromír Skopalík.

-mav-