Regionalnitelevize.cz bude zastupovat Atmedia

pondělí, 19. března 2012, 07:29 TV MediaGuru

Reklamu satelitního programu regionalnitelevize.cz bude zajišťovat mediazastupitelství Atmedia.

Regionální TV stanice sdružené v programu regionalnitelevize.cz, který začne vysílat na satelitu Astra 3B počátkem dubna, se dohodly od letošního jara na spolupráci při prodeji reklamních časů s mediálním zastupitelstvím Atmedia.

V první fázi fungování budou tyto stanice zařazeny do balíčku neměřených stanic. V dalším období je plánováno zkušební změření sledovanosti prostřednictvím TV metrů.

Satelitní program regionalnitelevize.cz se bude věnovat převážně regionálnímu a lokálnímu televiznímu zpravodajství a propagaci turisticky atraktivních míst a akcí v jednotlivých oblastech ČR. Cílem projektu, který je inspirován slovenskou satelitní zpravodajskou televizí Patriot sdružující regionální zpravodajství z regionů Slovenska, je mediálně propojit moravské a české regiony a na jednom programu přinášet informace z obcí, měst a krajů o společenském, ekonomickém, kulturním, či sportovním dění, ale také možnostech a nabídkách jednotlivých regionů v oblasti cestovního ruchu. Do projektu je v současné době zapojeno více než 100 výrobců regionálního a lokálního televizního zpravodajství napříč republikou.

-mav-