Barrandov s polepšovnou, Nova s gymplem a Prima s obchoďákem

pátek, 20. dubna 2012, 07:47 TV MediaGuru

Příprava tuzemských stanic na podzimní vysílání už naznačuje, jaké novinky se v období po prázdninách na televizi objeví.

ČT1 už dříve potvrdila, že na podzim odvysílá novou řadu seriálu Vyprávěj a další řadu taneční soutěže StarDance. Do vysílání rovněž připravuje seriál Ententýky, obdobu seriálu Sex ve městě a pracuje na dalších pořadech. Na ČT2 se pak od září bude vysílat stand-up comedy Na stojáka.

Prima family už rovněž potvrdila, že na podzim bude vysílat talentovou realitu show Česko Slovensko má talent. Vedle toho přijde s novým seriálem z prostředí obchodního domu podle námětu Lucie Konášové s názvem Obchoďák. V zákulisí obchodního centra se mají odehrávat dramatické, ale i humorné příběhy hlavních hrdinů seriálu. V hlavních rolí se objeví Bára Munzarová, Allice Vránová, Pavel Kříž nebo nedávný vítěz TýTý Ondřej Sokol.

Nový seriál připravuje také lídr trhu, televize Nova. Odehrávat se bude v prostředí osmiletého gymnázia, který je v ohrožení. Vztahový seriál s názvem Gympl s ručením omezeným by se měl ve vysílání Novy objevit na podzim.

Nový lifestylový magazín chystá od podzimu TV Barrandov. Pořad s názvem Módní polepšovna má pomoci divákům „hledat jejich styl“. Bude se opírat o rady a tipy, jak zdůraznit své přednosti a zakrýt nedostatky. Pořadem budou provázet Jiří Korn a stylistka Klára Klempířová, kteří budou zároveň hlavními tvůrci proměny účastníků pořadu.

-mav-