ČT chce z BBC přivést zábavní formát

čtvrtek, 26. dubna 2012, 16:03 TV MediaGuru

Zábavní soutěžní pořad, vysílaný na britské BBC, by se měl objevit na podzim na obrazovkách České televize.

ČT1 má podle neoficiálních informací v plánu přivést na obrazovky zábavní soutěžní pořad Copak jsem Vám lhal, který vysílá britská BBC (v originále Would I Lie to You), kvízovou show, ve které vystupují známé osobnosti. ČT se ale zatím k informaci MediaGuru.cz o novém pořadu nevyjádřila.  

Zmiňovaný zábavní formát by se tak měl stát další novinkou v programovém podzimním schématu ČT. Otázkou je, zda se jej ČT rozhodne nasadit do hlavního vysílacího času (prime-time), nebo do podvečerních hodin (prime-access). Jak už jsme dříve informovali, ČT na podzim mj. plánuje vysílat taneční reality show StarDance, další řadu seriálu Vyprávěj, seriál Ententýky či pořad Na stojáka.

Zábavní soutěžní pořad Would I Lie to You se poprvé objevil na britské stanici BBC One v roce 2007.  Dva tříčlenné týmy, které tvoří kapitán a dvě známé osobnosti, soutěží o to, komu se podaří zmást konkurenční tým. Aktéři nabízejí příběhy ze svého života, z nichž některé jsou smyšlené, některé ne. Konkurenční tým pak rozhoduje o pravdivosti těchto příběhů.

-mav-