Jarní změny v programu českých televizí

pátek, 13. dubna 2012, 06:00 TV MediaGuru

Prima family zařazuje do vysílání novou řadu seriálu Vraždy v Midsomeru, Nova má na květen nachystanou trilogii Slunce, seno.

Od pátku 13. dubna zařazuje Prima family do pátečního večerního vysílání detektivní seriál Vraždy v Midsomeru. Půjde o premiérové epizody 14. řady. Vraždy v Midsomeru tak v programovém schématu nahrazují seriál Julie Lescautová, který Prima vysílala do konce minulého týdne.

Konkurenční TV Nova plánuje na květnové soboty nasadit české komediální filmy Slunce, seno. Vysílat je bude v sobotu od 20:00. Od 5. května tak postupně odvysílá všechny tři filmové komedie (Slunce, seno, jahody, Slunce, seno a pár facek, Slunce, seno, erotika).

Jak už jsme informovali, ČT1 zařazuje do vysílání od středy 9. května pořad Den D, čtvrtou řadu třináctidílného vzdělávacího pořadu s prvky reality show. Podnikatelé se v ní snaží přesvědčit pětici investorů o svém projektu a získat pro něj peníze. O týden dříve, 2. května, bude do středečního večerního schématu zařazen seriál Kennedyové, zachycující osudy slavné americké rodiny. Seriál byl oceněn čtyřmi cenami EMI.  

TV Barrandov přijde od konce května s novým lifestylovým pořadem pro školáky Zóna 5Angels. Vysílat jej bude v neděli od 8:30.

-mav-