Konference o komunikaci v sociálních sítích

středa, 23. května 2012, 06:42 Internet & Mobil MediaGuru

Ve čtvrtek 7.6. se v hotelu Grand Majestic koná konference o sociálních sítích. Bude se zabývat tím, jak v sociálních sítích úspěšně komunikovat.

 Celodenní odborná konference Firmy v sociálních sítích se uskuteční 7. června 2012. Konference chce přinést odpovědi na otázky, jakým způsobem na sociálních sítích komunikovat, jak najít cestu k zákazníkům a jak využít sociální sítě ve svůj prospěch.

Diskutovaná témata by měla být tato: jaký smysl mají Twitter či Facebook pro firemní komunikaci, jak sociální sítě dokážou pomoci byznysu a ke zvýšení efektivity prodeje, jak mají efektivně pracovat se značkou uprostřed sociálního davu, jak lze sociální sítě monitorovat a jak tento monitoring využít.

roli řečníků se představí např. nezávislý konzultant Daniel Dočekal, který se zamyslí nad tím, zda Facebook už nenahrazuje reálný svět, Jindřich Fáborský (Igloonet) představí 15 tipů pro reklamy na Facebooku. Case studie na téma Firemní využití Google plus představí Luděk Motyčka (Google Czech Republic). Typické fungování české firmy na Facebooku popíše Michal Popelář (Wunderman Interactive) a zároveň nastíní, jak je jednoduše zlepšit. Chování českého fanouška na Facebooku se bude věnovat Barbora Wagnerová (Symblaze).

Konferenci pořádá vydavatelství Internet Info za podpory sdružení TUESDAY Business Network. Partnersky se na akci podílejí společnosti Google a H1.cz.

-mav-