Letní schéma Novy sází na denní pořady

středa, 23. května 2012, 17:12 TV MediaGuru

Hned tři denní pořady se objeví v letním schématu TV Nova. Vysílat bude Farmu, reality show 4 Svatby nebo seriál Druhý život.

Letní vysílání TV Nova bude ve znamení několika pořadů vysílaných v denní frekvenci. Stanice sází zejména na premiéry reality show a některé seriály, které ještě čeští diváci neměli šanci vidět, informoval MediaGuru.cz ředitel komunikace a PR Lubor Černohlávek.

Hlavním tahákem letního schématu je reality show Farma, odehrávající se na místě mimo civilizaci. Dvanáct účastníků v ní bude muset zajistit chod farmy a postarat se o obživu. Nova bude formát, který aktuálně dosahuje značné popularity na Slovensku, vysílat od konce června (25.6.), vždy od pondělí do čtvrtku od 20:00. Nedělní večer pak bude od 20:00 patřit rozhodnutí.

Také další z nových pořadů ve schématu TV Nova je formátem reality show. Svatební reality show 4 Svatby, o nejlepší svatební obřad, zaplní na Nově vysílací čas vždy od 18:30, a to od pondělí do pátku. Premiérový díl odvysílá Nova v pondělí 25. června.

Podvečerní čas bude přes letní měsíce vyhrazen slovenskému seriálu Druhý život (v originále Druhý dych), který je momentálně vysílán na Slovensku a dosahuje zajímavé sledovanosti. Denní seriál bude vysílán už od pondělí 28. května, a to každý všední den od 17:30.

Premiéru pak bude mít seriál Kriminálka Las Vegas – půjde o jedenáctou řadu, která ještě nebyla vysílána. Diváci ji budou moci sledovat každé úterý od 21:20.

Milovníci Hvězdných válek si přijdou na své každou sobotu (od 7.7.), kdy Nova v prime-timu postupně odvysílá šest epizod legendárních Hvězdných válek.

V reprízované podobě se vrátí na TV Nova sitcom Comeback (úterý a čtvrtek od 21:10) a v pondělí seriál Dokonalý svět z prostředí vydavatelství lifestylového časopisu. Vysílán bude od 4. června od 21:20 hodin.

Také pro letošní léto si Nova schovala reprízu normalizačního seriálu – tentokrát jím je seriál Chlapci a chlapi z vojenského prostředí. Od konce června (27.6.) bude vysílán vždy ve středu od 21:00.

-mav-