Ringier spouští prodej titulů na iPad v aplikaci iKiosk

čtvrtek, 17. května 2012, 03:16 Tisk MediaGuru

Vydavatelství Ringier Axel Springer nabízí svá starší i aktuální vydání uživatelům tabletu iPad v bezplatné aplikaci iKiosk.

Aktuální i starší elektronická vydání deníků Blesk, Sport a Aha! (včetně suplementů a nedělníků) či časopisů Reflex, GEO, ABC, Blesk pro ženy, Blesk Hobby, Blesk zdraví, Svět motorů, Auto TIP a Sport Góóól nabízí Ringier Axel Springer CZ uživatelům tabletů iPad v bezplatné aplikaci iKiosk.

V průběhu prvního zkušebního měsíce získají uživatelé iKiosku všechna aktuální čísla daného titulu zdarma. Poté si mohou zakoupit jednotlivá vydání nebo 30 denní, 90 denní či celoroční předplatné. Cena se pohybuje v závislosti na titulu od 0,79 EUR (u deníků) do 2,99 EUR (časopis GEO) za 1 ks. Při zakoupení předplatného je pak cena za vydání výrazně výhodnější. V iKiosku je navíc možné zakoupit také archivní čísla časopisů za 1 rok a deníků za 1 měsíc zpětně.

Aplikace iKiosk je produktem německého vydavatelství Axel Springer AG. Kromě vlastního portfolia sdružuje nabídku titulů patřících pod koncern Ringier Axel Springer Media AG a také od řady konkurenčních vydavatelů. V češtině jsou nyní v aplikaci iKiosk dostupné tituly z nabídky Ringier Axel Springer CZ – do budoucna je ale ve spolupráci s distribuční společnosti PNS plánováno rozšíření o deníky a časopisy dalších tuzemských vydavatelů.

-mav-