Nejsledovanější TV pořady prvního pololetí

úterý, 24. července 2012, 12:17 TV MediaGuru

Zpravodajství, seriály, české filmy, pohádky a pořady oblíbených tváří se zařadily mezi nejsledovanější pořady letošního prvního pololetí.

Zpravodajství na komerčních stanicích, tuzemské původní seriály na všech televizích, prověřené starší filmy a osvědčené tváře přinášejí televizním stanicím stále nejvyšší sledovanost. Právě tyto pořady se v letošním prvním pololetí zařadily mezi nejsledovanější na českých TV stanicích, vyplývá z žebříčku pěti nejsledovanějších pořadů za období prvního půl roku na vybraných stanicích. 

Oporami programových schémat jsou zejména seriály Ordinace v růžové zahrdě, Vyprávěj, Cesty domů, ale mezi nejsledovanější se zařadil také nový seriál Život je ples. Diváci se také rádi vracejí k oblíbeným bavičům (Všechnopárty), k některým dříve oblíbeným zábavním pořadům (Barrandovský Videostop). Sázkou na jistotu bývají české pohádky nebo starší filmy. V případě významných sportovních událostí se větší přízni těší také sportovní přenosy, jak ukázalo nedávné mistrovství světa v hokeji a ME v kopané.

 Top 5 pořadů na vybraných TV , 1.1.-30.6. 2012, D15+, rozkliknutím zvětšíte

Zdroj: ATO-Mediaresearch

-mav-