Nova opět mění ředitele PR, stal se jím Koukolíček

úterý, 31. července 2012, 07:33 TV MediaGuru

Novým ředitelem PR a komunikace TV Nova bude od středy 1. srpna Josef Koukolíček. Střídá Lubora Černohlávka, který povede server TN.cz.

CET 21, provozovatel stanic Nova, Nova Cinema, Nova Sport, Fanda  a MTV, nově obsazuje post ředitele PR a komunikace. Funkce se od středy 1. srpna ujímá dosavadní šéfredaktor Super.cz Josef Koukolíček. Stávající ředitel PR a komunikace Lubor Černohlávek bude zastávat post šéfredaktora serveru TN.cz.

„Josef Koukolíček bude ze své nové pozice zodpovědný za celkový mediální obraz skupiny Nova a všech jejich pořadů a projektů, odpovídat bude za externí komunikaci společnosti," uvedla v oficiálním oznámení Marie Fianová z tiskového oddělení TV Nova.

Koukolíček přichází do TV Nova z vydavatelství Borgis, kde v posledních dvou letech řídil redakci společenského portálu Super.cz.

Jde tak o druhou letošní změnu na pozici ředitele PR a komunikace TV Nova. Černohlávek přišel do Novy letos v březnu z postu šéfredaktora deníku Aha!. Tehdy vystřídal Vladimíra Mužíka, jenž se stal ředitelem zpravodajství a publicitisky TV Nova.

-mav-