Profit jako samostatný titul končí

pondělí, 30. července 2012, 08:33 Tisk MediaGuru

Mladá fronta, která týdeník Profit nedávno koupila, ho chce propojit s jinými produkty vydavatelství.

Vydavatelství Mladá fronta, které nedávno do svého portfolia získala od vydavatelství Empresa Media týdeník Profit, se jej rozhodla propojit s jinými ekonomickými tituly vydavatelství. Předplatitelům proto aktuálně oznamuje, že týdeník Profit jako samostatný magazín už nebude vycházet.

„Po důkladné analýze jsme se rozhodli týdeník Profit propojit s dalšími produkty našeho vydavatelství a změnit také jeho periodicitu. Tímto dopisem Vás tedy bohužel musíme informovat, že vydávání Profitu jako samostatného magazínu končí,” stojí v oznámení předplatitelům.

Jak v aktuálním vydání Profitu uvádí Tomáš Skřivánek z vydavatelství Mladá fronta, Profit bude od 13. srpna vycházet jako příloha deníku E15 a více se zaměří na problematiku malého a středního podnikání.

Vydavatelství předplatitelům nabízí k odběru náhradní titul Euro, který rovněž nedávno zakoupila. Pokud předplatitelé nebudou souhlasit s nabídkou týdeníku Euro, nabízí Mladá fronta jakýkoli jiný společenský nebo odborný měsíčník z produkce vydavatelství Mladá fronta. Pokud si ani v tomto případě předplatitelé nevyberou, příslušná částka z předplatného jim bude vrácena.

-mav-