Zahajuje lifestylový magazín pro náročné La Bohème

pondělí, 16. července 2012, 05:52 Tisk MediaGuru

Agentura M.R. management uvádí na trh nový magazín La Bohème. Určen je zejména náročným čtenářům,

Čtvrtletník chce přinášet zážitky z oblasti kultury, designu, gastronomie a cestování. Každé číslo La Bohème má být věnováno jiné zemi s cílem přibližovat život ve světě zábavnou formou.

„Redakční obsah časopisu bude zaměřen na témata věnující se designu, architektuře, životnímu stylu, cestování, gastronomii, umění a kultuře. Primárním cílem La Bohème  není stát se další konkurencí v již tak přeplněném prostředí průvodců luxusními produkty, ale nabídnout čtenáři návod na originální a exkluzivnější zážitky,“ říká vydavatel Marek Chráska.

První vydání, jehož titulku nafotila Barbora Prášilová, vítězka Czech Grand Design 2011 v kategorii fotograf roku, se věnuje Francii. Na obsahové a obrazové části se podíleli redaktoři a fotografové jako jsou Petr Jedinák, Lucie Klímová, Tomáš Menschik, Michala Komrsková, Pavlína Wolfová nebo Jiří Turek. Šéfredaktorem časopisu je Šimon Šafránek, který má zároveň na starosti filmový titul společnosti M.R. management s názvem Filmstage.

Časopis bude vycházet na více než 240 stranách čtyřikrát do roka, v nákladu 10 000 kusů. Nebude k dispozici v běžné prodejní síti, ale v přímé distribuci adresovaným klientům.

-mav-