Deník Insider vydělá milion dříve než za rok

středa, 15. srpna 2012, 07:53 Internet & Mobil MediaGuru

Deník pro čtečky Insider společnosti Centrum Holdings vydělá první milion dříve, než plánoval. Zároveň chystá novinky.

Elektronický deník Insider, který vloni v prosinci uvedla společnost Centrum Holdings, registruje necelých 2,5 tisíce čtenářů. V rozhovoru pro MediaGuru.cz to řekl obsahový ředitel Centrum Holdings Jakub Unger.

Centrum Holdings při startu deníku uváděl jako důležitý parametr, jak rychle se mu podaří získat prvních tisíc předplatitelů s tím, že si situaci na konci letošního března vyhodnotí. Po osmi měsících existence deníku hlásí s projektem spokojenost. „Insideru se daří dobře a prvotní cíl, který jsme si dali - vydělat 1 milion korun - pohodlně splníme dřív než do roka, jak zněl plán,“ uvedl ve zmíněném rozhovoru Jakub Unger.

Zároveň naznačil, že od letošního září odstartuje nová fáze deníku Insider, představovaná rozšířeným obsahem, novým designem, novými platebními metodami či věrnostním programem.

Insider vznikl jako elektronický deník, který lze číst přes čtečku Kindle nebo na webu. Vychází vždy v 16:00 a řadí se tak spíše mezi večerníky než ranní deníky. Zaměřuje se na exkluzivní informace pro cílovou skupinu lidí s rozhodovacími pravomocemi nebo pro lidi, kteří mají potřebu zvýšené konzumace informací. Jeho ambicí není konkurovat velkým zpravodajským serverům, přináší názorové čtení nebo původní informace. Roční předplatné představuje 990 Kč.

Celý rozhovor s Jakubem Ungerem zde.

-mav-