Prima Cool se chystá na Ligu mistrů, sport nabídne i Fanda

pátek, 03. srpna 2012, 08:31 TV MediaGuru

Sportovní vysílání pronikne na podzim ve větší míře i na „nesportovní” stanice a rozšíří se na mužské kanály Prima Cool a Fanda.

Významné sportovní události budou moci diváci sledovat i na dalších kanálech než čistě sportovních a sportovní nabídka se tak rozloží mezi větší počet televizních kanálů než v současnosti.

Velká premiéra čeká zejména stanici Prima Cool, která získala práva na nejprestižnější evropskou fotbalovou klubovou soutěž Ligu mistrů. Její vysílání zahájí na Coolu 21. srpna a do konce roku nabídne zápasy 4. předkola a zápasy základních skupin.

Prima Cool za tímto účelem vybuduje i speciální studio, jehož moderátory se stanou Radek Šilhan a Libor Bouček. Ambasadorem projektu je bývalý reprezentant Marek Jankulowski, kterému bude pomáhat fotbalista Tomáš Řepka. Přenosy Ligy mistrů se navíc objeví i v prémiové nabídce portálu PrimaPlay.cz.

Vedle Ligy mistrů, jejíž zápasy budou přenášeny vždy v úterý a ve středu přibližně dvakrát do měsíce, nabídne Prima Cool ve svém podzimním vysílání nový seriál Živí mrtví a „armádní” docu-show Elitní komanda zblízka. Cool bude chtít také zaujmout novým seriálem Kravaťáci nebo zcela novým pánským magazínem coolMen. Pokračovat bude také ve vysílání pořadu Těžká dřina nebo seriálu Dexter.

Programové schéma Prima Cool, podzim 2012

Sportovní přenosy se ale objeví i na novém pánském kanálu Fanda, který v polovině července uvedla na trh skupina Nova. Ten od konce července už začal vysílat přenosy z tuzemské fotbalové Gambrinus ligy (jednou týdně, vždy v pátek), od konce září pak přidá jednou týdně přenosy evropské fotbalové soutěže UEFA a dvakrát týdně přenosy české hokejové Tipsport Extraligy. Vysílat ale bude také zápasy hokejové NHL. Sportovní přenosy tak Nova rozšíří ze svého placeného sporotvního kanálu Nova Sport i na další kanály včetně videoportálu Voyo.cz.

Vedle sportu nabídne Fanda i filmy, seriály (např. 24 hodin, Kriminálka New York nebo South Park).

Programové schéma kanálu Fanda, podzim 2012

Podzimní schéma Prima love v pondělí nabídne cukrářskou reality show Fantastické dorty, která navazuje na dosavadní Báječné dorty, které patřily k nejsledovanějším pořadům na Prima love. Novinkou bude vlastní projekt Neohoroženy – půjde o autoportréty známých žen (např. Lenka Kořínková aj.).  Nový je také zábavný pořad Zhubni, nebo přiber!, který se bude věnovat lidem s extrémně nezdravými stravovacími návyky. Ve vysílání se rovněž objeví premiérová osmá řada seriálu Zoufalé manželky.

Programové schéma Prima love, podzim 2012

Kanál Nova Cinema nabídne vedle filmové nabídky premiérové řady seriálů Perníkový táta a Amazing race také sitcom Dva a půl chlapa.

Filmová nabídka Nova Cinema, podzim 2012

rozkliknutím zvětšíte

-mav-