Prima nepostaví Obchoďák ani proti Ordinaci

pondělí, 27. srpna 2012, 12:39 TV MediaGuru

Nový seriál Obchoďák se Prima family rozhodla nasadit na úterní a čtvrteční večery, ale až od 21:30. Vyhne se tak střetu s Ordinací v růžové zahradě.

Nový seriál Obchoďák vstoupí na televizní obrazovky ve speciálním večeru, televize Prima family jej poprvé odvysílá v sobotu 8. září od 20.00 hod. Diváci ho poté najdou na Prima family vždy v úterý a čtvrtek od 21.30 hod. bezprostředně po pořadu VIP Prostřeno!, oznámila v pondělí společnost FTV Prima.

Znamená to, že nový seriál Obchoďák s Terezou Kostkovou se vyhne přímému střeu s Ordinací v růžové zahradě, kterou od 20:20 bude v úterý a čtvrtek vysílat TV Nova. Oba pořady se mohou potkat až jen v závěru seriálu Ordinace v růžové zahradě, ketrý má skončit v 21:50.

Prima family se tak rozhodla neriskovat: už v uplynulém týdnu oznámila, že nový seriál nenasadí v pondělí a ve středu, jak původně avizovala, ale že v tyto dny uvede svůj tradiční seriál Cesty domů. Tím sešlo i z původního možného střetu nových podzimních seriálů Gympl s (r)učením omezeným (TV Nova) a právě Obchoďáku.

Jediná možnost pro umístění Obchoďáku se nabízela na úterý a čtvrtky, Prima se však vyhla přímému nasazení proti Ordinaci a svoji hlavní podzimní novinku nakonec nasazuje až v pozdějších večerních hodinách od 21:30.

Podzimní schéma na Prima family startuje v tomto týdnu - v pondělí se na obrazovky vracejí Cesty domů, následované novým seriálem Základka a situační Partičkou.

-mav-