Stream.cz představil program, chce více soutěžit s TV

úterý, 02. října 2012, 10:31 Internet & Mobil MediaGuru

Jedním z nových podzimních pořadů Stream.cz bude "politický" Závod o Hrad. Moderátorem pořadu je Pavel Zuna.

Internetová televize Stream.cz, patřící do portfolia internetové tuzemské jedničky Seznam.cz, zintenzivňuje konkurenci s televizními stanicemi. "Stejně jako Mixér.cz se Stream.cz stane pasivní službou, kterou ve formě lineárního vysílání budeme bavit uživatele. V blízké budoucnosti se chceme dostat do televize a nechat uživatele, aby si z naší nabídky vybírali, " řekl generální ředitel Seznam.cz Pavel Zima.

Mezi hlavní novinky podzimního vysílacího schématu Stream.cz patří pořady:

Závod o Hrad

Hlavní tváří pořadu je Pavel Zuna, premiéru bude mít 29. října. Zuna chce v pořadu představit kandidáty na prezidenta. „Věděli jsme, že rozhovory s kandidáty budou točit i další televize, snažili jsme se proto jít jinou cestou. Našli jsme sport, ve kterém máte šanci kandidáty poznat,“ přiblížil novinářům Zuna pořad, ve kterém představuje prezidentské kandidáty při sportování.

Hůl na reklamu

Vilém Rubeš v pořadu infotainmentového typu chce srozumitelným jazykem hodnotit aktuální marketingové kampaně. „Nechceme vzdělávat lidi z marketingu, chceme oslovit celou širokou populaci uživatelů Streamu,“ představil pořad Vilém Rubeš. Pořad bude vysílán každé úterý.

Gebriant vs.

Tváří pořadu, vysílaného každý pátek, je architekt Adam Gebrian, sledovanost prvních dílů na Stream.cz dosáhla 220 tis. diváků. Pořad je zaměřen na architekturu veřejného prostoru. „Veřejnost věnuje podstatnou část svého času neviditelným věcem, jde o virtuální pojmy. Když mi bylo nabídnuto zabývat se něčím, co fyzicky existuje, rád jsem souhlasil,“ uvedl na tiskové konferenci Adam Gebrian.

Přírodověda s Alex

Pořad řešící mezilidské vztahy. Chce přinášet tipy, jak se vyhýbat klišé v mezilidských vztazích a jak je řešit. Tváří pořadu je Alex Hrouzková, vysílá se každé pondělí večer.

Staronové pořady: spotřebitelský A dost!, gastronomický Peklo na talíři, One Man Show a další.

-mav-