Beran odchází z RRM do TV Prima, povede obchod

středa, 19. prosince 2012, 17:32 Rádio, TV MediaGuru

Obchodní ředitel RRM Michal Beran bude novým obchodním ředitelem TV Prima. Jeho místo zaujme Martin Nováček.

Michal Beran, ředitel mediálního zastupitelství RRM, jež patří do skupiny Lagardère, odchází k 1.2.2013 po šestnácti letech působení v RRM na post obchodního ředitele do TV Prima.

Podle informací MediaGuru.cz by Michal Beran měl od února převzít vedení nového mediálního zastupitelství pro prodej TV reklamy, který staví TV Prima. Mediazastupitelství v současnosti vede Martin Konrád, ten má ale od února řídit skupinu Prima po Marku Singerovi.

„Chápu, že po šestnácti letech setrvání v jedné společnosti člověk potřebuje nové výzvy a cíle. Michal byl s námi v dobách nejlepší prosperity a v dobách krize. Vždy jsme se na něj mohli spolehnout a já jsem mu za to vděčný a přeji mu všechno nejlepší v nové práci,“ sdělil k odchodu Michala Berana Miroslav Hrnko, výkonný ředitel Lagardère Active ČR.

Výkonem funkce po Michalovi Beranovi bude pověřen Martin Nováček, který má zkušenosti z rozhlasového a televizního trhu a v současné době zastává ve společnosti Lagardère Active ČR funkci Business Development Director.

-mav-