OMD spouští nákupní aplikaci Alfréd

úterý, 25. prosince 2012, 08:30 Internet & Mobil MediaGuru

Mediální agentura OMD přichází s aplikací Můj Alfréd usnadňující nakupování.

Mediální podporu pro svůj nový produkt, nákupní aplikaci Můj Alfréd, spustila o Vánocích mediální agentura OMD. Alfréd je nákupní aplikace pro mobilní telefony, tablety a počítače. Pomáhá s plánováním nákupů, vedením přehledů výdajů na domácnost a s kontrolou domácích zásob.

Díky aplikaci Alfréd je možné zorganizovat jakýkoli rodinný nákup. Aplikace registruje potraviny, které domácnost spotřebovává a které je nutné koupit při další návštěvě obchodu. Zároveň umožňuje sdílet nákupní seznamy a poznámky s rodinou a přáteli, jejichž údaje jsou uloženy v kontaktech aplikace.

Aplikace také spravuje věrnostní karty, které není nutné nosit na nákupy s sebou. Karty lze stáhnout z galerie a přidat je do jednotlivých kategorií. Při placení lze přejít z uzavřeného nákupního seznamu do věrnostních karet a u čtečky čárových kódů použít odpovídající obrázek.

Aplikace obsahuje také seznam receptů, které jsou kromě možnosti hodnocení propojeny s nákupním seznamem a indikují, které suroviny k přípravě vybraného jídla schází.

Další informace o aplikaci, stejně jako možnost stáhnout si ji, najdete zde.

-mav-