Prima na jaře: nové pořady s Polívkou, Dejdarem a Farmář proti Ordinaci

středa, 30. ledna 2013, 10:53 TV MediaGuru

Skupina Prima představila své jarní programové schéma, zavádí v něm dva nové formáty na Prima family.

Dva nové formáty představí letos na jaře hlavní kanál skupiny Prima – Prima family. Doplní tak premiérové řady už známých pořadů. Prima family se pro letošní jaro rozhodla posílit zejména víkendové vysílání, do kterého v sobotu místo filmů zařazuje nový pořad s Bolkem Polívkou nazvaný Polívka na víně (od 2. března). V pondělním pozdějším večerním vysílání se pak objeví nový pořad s Martinem Dejdarem a Tomášem Měcháčkem Vylomeniny. Prima však ústy programového ředitele slibuje ještě jedno „programové překvapení”, které chce představit v průběhu jara.

V premiérových řadách budou moci diváci opět vybírat z šesté řady stěžejního seriálu Prima family Cesty domů (pondělí/středa), z premiérových dílů pořadu Nikdo není dokonalý (úterý), Partička (pondělí), Show Jana Krause (pátek), z pořadu VIP Prostřeno (úterý/čtvrtek) a z třetí řady reality show Farmář hledá ženu. Nové díly Farmáře, ve kterém poprvé slibuje i účast farmářky hledající muže, se rozhodla nasadit na čtvrteční večery proti seriálu Ordinace v růžové zahradě.

S novinkami počítá také tematický Prima Cool, který přinese nový soutěžní pořad Pekelná výzva s Ivou Pazderkovou. Vysílat bude také zápasy fotbalové Ligy mistrů a plánuje jednou týdně reprízovat díly Partičky.

Prima Love chce posílit pondělní cukrářskou reality show o pořad s Markétou Krajčovičovou Božské dorty od Markéty. Dále bude vysílat i slovenskou verzi reality show Farmář hledá ženu.

Tiskovou konferenci k jarnímu programu otevřel generální ředitel Martin Konrád, který se čerstvě ujímá své funkce. Loňský rok označil za nejúspěšnější rok Primy jak z hlediska sledovanosti, tak i obchodních výsledků. V letošním roce chce Prima podle Konráda více investovat do vlastní tvorby, do kvalitních akvizic a do filmových koprodukcí.

Programové schéma Prima family, jaro 2013

Programové schéma Prima Cool a Prima Love, jaro 2013

kliknutím zvětšíte

Nové pořady pro jarní vysílání

Polívka na víně

Zábavná talk show Bolka Polívky a jeho hostů. Nový pořad pro sobotní večerní vysílání.

Vylomeniny

Nová soutěžní show Martina Dejdara a Tomáše Měcháčka.

Pekelná výzva, Prima Cool

Soutěžní pořad s Ivou Pazderkovou o tom, co všechno jsou lidé schopni udělat pro peníze.

Premiérové řady známých pořadů

Cesty domů

Šestá řada hlavního seriálu Prima family. Nově se v příběhu objeví herci Filp Blažek a Lenka Vlasáková jako manželská dvojice.

Nikdo není dokonalý

Premiérové díly show Jiřího Krampola. Letošní jarní řada je pravděpodobně poslední.

Farmář hledá ženu

Třetí řada reality show, ve které se poprvé objeví i farmářka. Moderuje Laďka Něrgešová.

Top Star magazín

V nových dílech společenského Top Star magazínu doplní Gábiny Partyšovou Martina Gavriely, Eva Decastello a Agáta Hanychová.

Partička

...a dále Show Jana Krause, VIP Prostřeno!


-mav-