Etarget garantuje viditelnost bannerů

středa, 27. března 2013, 08:02 Internet & Mobil MediaGuru

S novou službou „Wow“ přichází na český internetový trh společnost Etarget.cz. Klientům garantuje viditelnost bannerů.

Reklamní síť Etarget spouští v Česku novou reklamní síť nazvanou WOW, ve které klientům zaručuje, že jejich bannery budou v období jejich kampaně viditelné. Reaguje tak na studii společnosti ComScore, podle které více než 30 % aktivních bannerů neměli uživatelé příležitost nikdy vidět. Nová bannerová síť, do které je zapojeno 300 stránek českého internetu, nabízí inzerentům reklamní formát se speciální garancí viditelnosti.

Garance viditelnosti znamená, že inzerentům nejsou účtována zobrazení kratší než pět vteřin v aktivní části obrazovky uživatele. Služba také nabízí nový formát banneru, tzv. half page ad (30x600) a rovněž i rozšířené možnosti cílení, jako jsou geotargeting, behaviorální cílení, retargeting a frequency capping. Do služby jsou zapojené weby např. tiscali.cz,  osobnosti.cz, behej.com, ModraStrecha.cz,  BeremeSe.cz, raketka.cz, modrykonik.cz.    

Základní sazba reklamy v nové síti je 29,90 Kč/CPT (cena za tisíc zobrazení). Minimální cena objednávky této služby je 29 900,- Kč, za co zákazník získá 1 000 000 impresí.

Česko je prvním trhem, kde byla reklamní síť WOW od Etarget spuštěna, plánuje ji ale uvést i na ostatních trzích, na kterých působí.

-mav-